Hoe werken wij?

U wilt een aanbod van zorgverzekeringen waarmee uw medewerkers goed en voordelig verzekerd zijn. En met aanvullende pakketten waarin aandacht is voor preventie en vitaliteit. Daarnaast bieden diverse verzekeraars budgetten voor werkgevers op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Colijn & Partners brengt de mogelijkheden graag voor u in kaart. Wij ondersteunen al jarenlang organisaties bij het aanbieden van collectieve verzekeringen en het inzetten van middelen op het gebied van preventie en duurzame inzetbaarheid.

 

Stap 1: Aanbod

Colijn & Partners heeft veel ervaring in samenwerking met verzekeraars en onderhandelt voor u in gunstige collectieve afspraken met verzekeraars. Wij brengen nieuwe mogelijkheden en bestaande collectieve afspraken voor u in kaart en bekijken samen wat voor u en uw medewerkers het beste aanbod is.

Stap 2: Portal

Om het nieuwe aanbod overzichtelijk te presenteren, krijgt uw organisatie de beschikking over een eigen internetportal op ons platform medewerkers.info.
Uw medewerkers kunnen via deze portal zien welke mogelijkheden de werkgever biedt en welke voordelen er via de werkgever zijn te behalen. De verschillende verzekeringen zijn onderling te vergelijken met de zorgvergelijker. 

Daarnaast zijn er diverse modules beschikbaar waarmee uw medewerkers ondersteuning krijgen op het gebied van preventie en vitaliteit.

Stap 3: Communicatie

Colijn & Partners ondersteunt u bij het communiceren van het collectieve aanbod naar medewerkers. Wij stellen brieven en emails voor u samen die u kunt gebruiken om uw medewerkers te informeren over de mogelijkheden.

Ook verzorgen wij jaarlijks in de oversluitperiode presentaties, informatiebijeenkomsten en zorgmarkten om uw medewerkers te informeren over het aanbod en te ondersteunen bij het gebruik van de portal.

Stap 4: Analyse

Natuurlijk wilt u weten of uw medewerkers gebruik maken van de portal en van de geboden pakketten. Colijn & Partners verzamelt o.a. data over bezoekers op uw portal, vragen via de helpdesk, gebruik van de preventiemodule en resultaten van de verzekeraars. Deze gegevens gebruiken we om onze dienstverlening te verbeteren. Ook u kunt van deze gegevens gebruikmaken voor uw eigen managementrapportages.

Als er afspraken zijn gemaakt met een of meer verzekeraars over budgetten op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit, dan begeleiden wij uw organisatie bij het aanvragen van deze budgetten.

Inhoud van de portal

Alle informatie over de collectieve verzekeringen staat op een op maat gemaakte internetportal en is altijd up-to-date. Uw medewerkers kunnen zo eenvoudig op één plek terecht voor alle informatie over uw collectiviteiten, zoals:

  • alle collectieve voordelen;
  • de aanvullende pakketten;
  • premieoverzichten en voorwaarden;
  • de zorgvergelijker;
  • de preventiemodule;
  • en toegang tot de afsluitmodules.

 

Zorgvergelijker

Op de portal wordt ook een zelf ontwikkelde Zorgvergelijker geplaatst. Hiermee kunnen alle collectiviteiten die worden aangeboden worden vergeleken op premie en voorwaarden. De Zorgvergelijker is ook beschikbaar voor tablets en smartphones.

Kijk op de DEMO PORTAL voor een indruk van de mogelijkheden.

Preventiemodule

Zelfregie is belangrijk binnen duurzame inzetbaarheid. P&O-afdelingen krijgen veel vragen van medewerkers over wat ze zelf kunnen doen om hun inzetbaarheid te vergroten en welk budget hiervoor is.

Zorgverzekeraars hebben in hun pakketten vaak vergoedingen beschikbaar voor programma’s op het gebied van gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Met de preventiemodule maakt u snel en eenvoudig inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn bij de verzekeraars waar uw medewerkers verzekerd zijn.

Meer weten?

Dit stappenplan is uiteraard niet uitputtend. Wij kijken graag samen met u naar wensen en ideeën voor toepassingen van ons model. Voor het maken van een afspraak belt u met 020-4263840 of stuurt u een mail naar info@colijn.info

DEMO-PORTAL