Hoe werken wij?

U zoekt een voordelig pakket verzekeringen voor uw werknemers. Er zijn genoeg verzekeraars die u dan graag van dienst zijn. Maar heeft uw organisatie wel de kennis en capaciteit in huis? Offertes aanvragen bij verschillende verzekeraars, prijsafspraken maken, vragen beantwoorden van uw werknemers over de verzekering; het kost veel tijd en de materie is complex.

Colijn & Partners helpt u hierbij. Wij ondersteunen al jarenlang organisaties bij het aanbieden van collectieve verzekeringen. In een aantal stappen helpen we u met het aanbieden van een pakket collectieve verzekeringen.

Stap 1: Aanbod

Colijn & Partners heeft veel ervaring in samenwerking met verzekeraars en onderhandelt voor u in gunstige collectieve afspraken met verzekeraars. Wij brengen nieuwe mogelijkheden en bestaande collectieve afspraken voor u in kaart en bekijken samen wat voor u het beste aanbod is.

Stap 2: Portal

Om het nieuwe aanbod overzichtelijk te presenteren, krijgt uw organisatie de beschikking over een eigen internetportal. Medewerkers kunnen via de portal zien welke mogelijkheden de werkgever biedt en welke voordelen er via de werkgever zijn te behalen.

Stap 3: Communicatie

Colijn & Partners ondersteunt u bij het communiceren van het collectieve aanbod naar medewerkers. Ook krijgt u als werkgever een eigen backoffice waar u eenvoudig brieven en e-mails kunt samenstellen die u aan uw medewerkers kunt sturen.

Daarnaast verzorgen wij als service op maat presentaties en informatiemarkten om het aanbod onder de aandacht te brengen.

Stap 4: Analyse

Natuurlijk wilt u weten of uw medewerkers gebruikmaken van het geboden collectieve pakket. Colijn & Partners verzamelt o.a. data over bezoekers op uw portal, vragen via de helpdesk en  resultaten van de verzekeraars. Deze gegevens gebruiken we om onze dienstverlening te verbeteren. Ook u kunt van deze gegevens gebruikmaken voor uw eigen managementrapportages.

Inhoud van de portal

Alle informatie over de collectieve verzekeringen staat op een op maat gemaakte internetportal en is altijd up-to-date. Uw medewerkers kunnen zo eenvoudig op één plek terecht voor alle informatie over uw collectiviteiten, zoals:

  • alle collectieve voordelen;
  • de aanvullende pakketten;
  • premieoverzichten;
  • polisvoorwaarden;
  • contactgegevens van verzekeraars;
  • toegang tot de afsluitmodules;
  • en een zorgvergelijker.

 

Zorgvergelijker

Op de portal wordt ook een zelf ontwikkelde Zorgvergelijker geplaatst. Hiermee kunnen alle collectiviteiten die worden aangeboden worden vergeleken op premie en voorwaarden. De Zorgvergelijker is ook beschikbaar voor tablets en smartphones.

Kijk op de DEMO PORTAL voor een indruk van de mogelijkheden.

DEMO-PORTAL

Meer weten?

Dit stappenplan is uiteraard niet uitputtend. Wij kijken graag samen met u naar wensen en ideeën voor toepassingen van ons model. Voor het maken van een afspraak belt u met 020-4263840 of stuurt u een mail naar info@colijn.info