Preventie

Preventie wordt steeds belangrijker binnen de zorgverzekering. Voorkomen is immers beter dan genezen. Ook voor werkgevers speelt duurzame inzetbaarheid in toenemende mate een rol. Colijn & Partners biedt diverse diensten ter ondersteuning op dit gebied.

 

Huis Van Werkvermogen

Als groep werken aan de vitaliteit dan is het "Huis van Werkvermogen" een snelle en leuke manier om te starten. Het "huis" is opgebouwd uit vier verdiepingen,: gezondheid, competenties, normen en waarden en werkomstandigheden.

Klik hier voor meer informatie.

Vitaliteitsgesprek

Het ‘vitaliteitsgesprek’ is voor medewerkers een eenvoudig middel met als doel inzicht te krijgen in de eigen vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Deelnemers krijgen handige tips ter verbetering van de vitaliteit en indien gewenst kan dit worden gecombineerd met een coachtraject.

klik hier voor meer informatie

Module Preventie

Zelfregie is belangrijk binnen duurzame inzetbaarheid. P&O-afdelingen krijgen veel vragen van medewerkers over wat ze zelf kunnen doen om hun inzetbaarheid te vergroten en welk budget hiervoor is.

Zorgverzekeraars hebben in hun pakketten vaak vergoedingen beschikbaar voor programma’s op het gebied van gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Met de preventiemodule maakt u snel en eenvoudig inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn bij de verzekeraars waar uw medewerkers verzekerd zijn.