Zorgmantels ZorgpleinNoord

 

Via ZorgpleinNoord kunnen aangesloten organisaties deelnemen aan de mantels voor collectieve zorgverzekeringen van Zilveren Kruis en Menzis. Hiermee biedt u uw medewerkers de mogelijkheid om een uitstekende zorgverzekering af te sluiten met hoge kortingen.

Colijn & Partners ondersteunt ZorgpleinNoord bij de implementatie en communicatie van de mantelcontracten. Wij helpen u graag om in een paar eenvoudige stappen deze collectiviteiten aan te bieden.

 

Het aanbod onder het label van Zilveren Kruis ziet er als volgt uit:

  • korting basisverzekeringen 5%
  • korting aanvullende en tandartsverzekeringen 10%
  • Speciaal voor medewerkers in de zorg (en meeverzekerde gezinsleden) is er de collectieve aanvullende verzekering 'Aanvullend Zorg'. Hierin zitten extra vergoedingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie, mindfulness, podotherapie en mantelzorg.

Voor de werkgever geldt aanvullend dat deze een gezondheidsbudget van € 10,- per verzekerde medewerker ontvangt

Het aanbod onder het label van Menzis ziet er als volgt uit:

  • korting basisverzekeringen 5%
  • korting aanvullende en tandartsverzekeringen 10%

Voor de werkgever geldt aanvullend een gezondheidsbudget van € 15 per verzekerde medewerker. Dit budget is inzetbaar via Menzis WerkGezond.

Indien een werkgever bereid is Menzis exclusief aan te bieden aan werknemers (mogelijk naast IZZ indien daarvoor CAO-afspraken gelden) geldt een korting van 5% op de basisverzekering en 12% op de aanvullende- en tandartsverzekeringen.